BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ALCABELDE SON DURUM

Konya’yı Antalya’ya bağlayan kara yolunda kar kalınlığı 2 metreye yaklaştı. Ekipler yolu açık tutmak için gece - gündüz çalışıyor. 

20 Ocak 2022
ALCABELDE SON DURUM

Konya ve bölgesi, geride bırakmaya hazırlandığımız haftayı yoğun kar yağışının etkisi altında geçirdi.

Karla kaplanan yollarda ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşandı. O bölgelerin başında ise Konya – Antalya kara yolu geldi.

Kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle aralıklarla bütün araçlara kapatılan yola, çoğunlukla TIR ve çekici türü araçların geçişişine izin verilmedi.

ALACABEL’DE SON DURUM

Konya’yı Antalya'ya bağlayan Akseki - Seydişehir kara yolundaki bin 825 metre rakımlı Alacabel'de karayolları ekipleri hummalı bir çalışma yürütüyor. Yol kenarında biriken karlar, iş makineleriyle yolun dışına atılıyor.

KAR KALINLIĞI 2 METREYE YAKLAŞTI

Bölgeden gelen son bilgilere göre; Alacabel’de kar kalınlığı 2 metreye yaklaştı. Özellikle gece saatlerinde yolun açık kalması ve ulaşımın aksamaması için gün içinde görevlilerin sayısı artırılıyor.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.