BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BEYŞEHİR'İN ÖNDE GELEN İHRACATÇI AV TÜFEĞİ ÜRETEN FİRMALARI ABD’DE BOY GÖSTERİYOR!

Beyşehir OSB ve Üzümlü Mahallesi'nde faaliyet gösteren Derya ARMS, Kral ARMS ve Reximex PCP üretimini yaptığı gözde silahlarını Las Vegas'taki fuarda görücüye çıkardı... 

20 Ocak 2022
BEYŞEHİR'İN ÖNDE GELEN İHRACATÇI AV TÜFEĞİ ÜRETEN FİRMALARI ABD’DE BOY GÖSTERİYOR!

Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve av tüfeği üretim merkezlerinden Üzümlü Mahallesi’nde faaliyet gösteren av tüfeği üretimi yapan üç ihracatçı firma, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) önceki gün ziyaretçilerine kapılarını aralayan 2022 SHOT Show'da stant açtı.

Avcılık ve atıcılık aksesuarları ile alanında dünyanın en büyük ve en kapsamlı fuarı olan Las Vegas kentindeki SHOT Show’da yer alan Beyşehir’in ABD’ye de ihracat yapan önde gelen firmalarından Derya ARMS, Kral ARMS ve Reximex PCP oluşturdukları stantlarında ziyaretçileri kabul ediyor.

Ateşli silah endüstrisi profesyonellerini 43 yıldır bir araya getiren atıcılık ve avcılığın dünyadaki en büyük fuarı olan SHOT Show'un bu yıl 44'üncüsü yine geleneksel olarak Las Vegas'taki Venedik Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Atıcılık, avcılık ve aksesuarları alanında dünyanın en kapsamlı buluşmalarından olan fuar, 18-21 Ocak tarihlerinde, 800 bin metrekarelik alanda 60 bini aşan sektör profesyoneline ev sahipliği yapıyor.

Alanında dünyanın en büyük ticari buluşması olarak gösterilen fuar, dünyanın farklı ülkelerinden 2 binden fazla katılımcı şirketin Amerika ve yeni pazarlara ulaşma hedefine kılavuzluk ediyor.

Katılımcı şirketlerin hedef atış, avcılık, açık hava rekreasyonu ve kanun uygulama amaçları için kullanılan yenilikçi ürünlerini sergilediği fuarda ateşli silahlar, mühimmat, silah kasaları, kilitler ve kılıflar, optikler, atış poligonu ekipmanları, eğitim ve güvenlik ekipmanları, av aksesuarları gibi ürünler tanıtılıyor.

Avcılık ve atıcılığın alanına giren geniş ürün yelpazesiyle her sene en yeni trendlerin belirlendiği fuar, yılın henüz başındayken 2022'nin yeniliklerini Las Vegas'tan dünyaya duyuruyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.