banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Büyükşehir Soğuk Havada Bekleyen Yolcuların İçini Isıttı

Konya Büyükşehir Belediyesi, dün gece şehir genelinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle araçları hareket edemediği için Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki yolculara ve şehirlerarası bağlantı yollarında bekleyen kamyon ve TIR şoförlerine Kızılay ile birlikte sıcak çorba ikramında bulundu. 

19 Ocak 2022
Konya Büyükşehir Soğuk Havada Bekleyen Yolcuların İçini Isıttı

Konya Büyükşehir Belediyesi, dün gece yoğun kar yağışı ve tipide kapanan yollar sebebiyle otogarda kalan yolculara ve yol kenarlarında bekleyen TIR şoförlerine Kızılay ile birlikte sıcak çorba dağıttı.

 

Tüm Türkiye’yi etkisi altına kar yağışı, dün akşam saatlerinde Konya ve çevresinde de yoğun şekilde hissedilirken Konya’yı çevre illere bağlayan yollarda kar ve tipi nedeniyle bağlantı bir süreliğine sağlanamadı.

Bunun üzerine Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Kızılay ekipleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde seyahat etmek için bekleyen yüzlerce yolcuya ve 7 farklı bağlantı yolunda yolun açılmasını bekleyen kamyon ve TIR şoförlerine sıcak çorba ikramında bulundu.

Dondurucu soğukta beklerken ikram edilen çorbalarla içleri ısınan vatandaşlar da Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kızılay’a teşekkür etti.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147