banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

 

18 Ocak 2022
KONYA POLİSİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda tespit edilen iki araç ve Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesinde iki yabancı uyruklu şahsın üzerinde yapılan aramada 10 Kilo Eroin Maddesi, 355 Gram Metamfetamin maddesi ve birçok uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi. 

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK / NAKLETMEK SUÇLARINDAN 8 KİŞİ TUTUKLANDI

Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 8 kişi Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147