BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ALACEBELDE vatandaşlar, naylon ve leğenlerle kayak yaparak karın keyfini çıkardı VİDEO HABER

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Akseki ilçesinde kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu Alacabel'de bazı vatandaşlar leğenler, naylonlar ve deniz botlarıyla kaydı. 

17 Ocak 2022
ALACEBELDE vatandaşlar, naylon ve leğenlerle kayak yaparak karın keyfini çıkardı VİDEO HABER

Aralıklarla etkili olan yağışla Antalya-Konya kara yolundaki 1825 rakımlı Alacabel beyaza büründü. Hafta sonunda güneşli havayı fırsat bilen Antalyalılar, Alacabel'de karın keyfini çıkardı.
Kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu bölgede leğenleri, naylonları ve deniz botlarını kayak malzemesi olarak kullanan vatandaşlar, kardan adam, kartopu savaşı yapıp, fotoğraf çektirdi, bazıları da karda mangal yaktı.
Serik'ten pikniğe gelen Orhan Kemal Kozan, AA muhabirine, hafta sonunu değerlendirmek için Alacabel'e geldiklerini hem karda eğlenip hem piknik yaptıklarını söyledi.
Manavgat'tan gelen Yusuf Tanışdil ise pazar gününü karda değerlendirmek için ailece geldiklerini ifade etti.
Alanya'dan gelen Mehmet Şimsek de karda güzel vakit geçirdiklerini dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.