banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ahmet Çalık’ın ailesinden anlamlı bağış

Türkiye’yi yasa boğmuştu! Ahmet Çalık’ın ailesinden anlamlı bağış 

17 Ocak 2022
Ahmet Çalık’ın ailesinden anlamlı bağış

Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ın vefatı, Türkiye'yi yasa boğdu. Acı haber sonrası genç futbolcunun yardımsever kişiliğini anlatırken, Çalık'ın ailesi, Suriye'deki savaş mağduru mazlumlara dağıtılmak üzere 750 aile için gıda kolisi bağışladı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu Milli futbolcu Ahmet Çalık, tüm Türkiye’yi hüzne boğdu.

Genç futbolcu evlilik evraklarını hazırlamak için çıktığı Ankara yolunda trafik kazası geçirmiş ve hayatını kaybetmişti.

DOSTLARI YARDIMSEVER KİŞİLİĞİNİ ANLATMIŞTI

Vefatının ardından Ahmet Çalık ile çalışan birçok teknik direktör ve beraber futbol oynadığı arkadaşları yardımsever kişiliğini anlatmıştı.

turkiyeyi-yasa-bogmustu-ahmet-calikin-ailesinden-anlamli-bagis-001.jpg

AİLESİ 750 AİLE İÇİN GIDA KOLİSİ BAĞIŞLADI

Çalık'ın ailesi, İHH İnsani Yardım Derneği aracılığı ile çocuklarının hayrına Suriye'deki savaş mağduru mazlumlara dağıtılmak üzere 750 aile için gıda kolisi bağışladı.

turkiyeyi-yasa-bogmustu-ahmet-calikin-ailesinden-anlamli-bagis.jpg

YARDIMSEVERLİĞİNİ HOCASI İSMAİL KARTAL DA ANLATMIŞTI

Teknik direktör İsmail Kartal, Ahmet Çalık için şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gayet de güzel gidiyordu. Bir insan olarak çok düzgün saygılı bir insandı. Bulunduğu ortamda herkese saygı duyuyordu. Ara ara altyapıdan oyuncular çağırarak onları etrafına alıp yemeklere götürüyordu. Onlara abilik yapıyordu. Onlara destek oluyordu. İnançlı bir çocuktu. Gerçekten çok üzgünüm. Alt yapıdan gelen çocuklara krampon alıyordu, harçlık veriyordu. Türk futbolu ve Konyaspor camiasının başı sağ olsun."

Bu arada Ahmet Çalık'ın  Kur'an-ı Kerim okurken çekilen görüntüleri de sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147