banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ SORUŞTURMADA TUTUKLU SAYISI 13’E YÜKSELDİ

Konya’da geçtiğimiz ay iki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de ağır yaralandığı olayda tutuklu sayısı 13’e yükseldi. 

17 Ocak 2022
KONYA’DA 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ SORUŞTURMADA TUTUKLU SAYISI 13’E YÜKSELDİ

 

Olay 25 Aralık Cumartesi günü saat 23.00 sıralarında Selçuklu ilçesi, Bosna Hersek Mahallesinde meydana geldi. Biri il dışından geldiği tespit edilen iki grup arasında çıkan tartışmada Serhat ÖZKAYA hayatını kaybetmiş C. Ö. ise ağır yaralanmıştı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda yakalanan şahıslardan 11 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis Ekiplerince yapılan çalışların devamında olaya karıştıkları tespit edilen ve olayda silah kullanan yerde yaralı halde yatan şahıslara ateş eden 1995 doğumlu M. E. E. isimli şahıs ile olaydan sonra suç aleti tabancayı saklayan 1994 doğumlu M. A. isimli şahıs olayda kullanılan 9 mm çapında 1 adet tabanca, bu tabancaya ait 4 adet fişek ile birlikte yakalandı.

Yakalanan şahıslardan M. E. E’nin 2 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezasının olduğu da tespit edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslar Kasten Adam Öldürme, Suç Delillerini Saklama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 kişinin öldürüldüğü 1 kişinin de yaralandığı olayla ilgili olarak bu güne kadar; Toplamda 13 şahıs Tutuklandı. 4 adet 7,65 çapında tabanca, 1 adet 9 mm çapında tabanca, değişik çaplarda 22 adet fişek, 5 adet uyuşturucu hap ve 4,2 gr uyuşturucu madde ele geçirilerek el konuldu.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147