BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakam Pişkin Şampiyonada Dereceye giren öğrencileri kabul etti.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Şampiyonada Dereceye giren öğrencileri kabul etti. 

14 Ocak 2022
Kaymakam Pişkin   Şampiyonada Dereceye giren  öğrencileri  kabul etti.

Pişkin Sosyal Medaya hesabından yaptığı açıklamada "Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde, "Ümitler Türkiye Şampiyonası" ve "Konya Okul Sporları Yıldızlar İl Şampiyonası" müsabaka seçmelerinde Konya'da yapılan farklı kilolardaki müsabaka maçlarında derece yapan sporcularımızla görüştük.

Sporcularımız, 4-6 Şubat tarihinde Sakarya'daki yapılacak olan" Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası"nda ve Seydişehir Belediye Judo takımımız 18-20 Şubat tarihinde yapılacak olan Gruplar Judo Maçında İlçemizi ve İlimizi temsil edecek.

Sporcularımızı ve emeği geçen Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Soner Balcı, Antrenörlerimiz Veysi Göz, Recep Çetin ve ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.