BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Öğretmen Ulusal Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarımda Türkiye birincisi

 

14 Ocak 2022
Seydişehirli Öğretmen Ulusal Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarımda Türkiye birincisi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması'na 81 ilden 7 bin 481 başvuru yapıldı.

Yarışmada Seydişehir İsmet Şen Ortaokulu Fen Bilgisi öğretmenimiz Kezban Doğanoğlu birinci oldu.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması'na 81 ilden 7 bin 481 proje ile başvuru yapıldı. 55 öğretmen tarafından yapılan değerlendirme süreci sonunda 261 materyal tasarımı sergi ve nihai değerlendirmeye davet edildi.

Protokol konuşmalarının  ardından Okulumda Bir Ses İki Hareket Projesi Halk Oyunların gösterisi gerçekleştirildi. Akabinde materyal tasarımlarının sergilenmesine geçildi ve öğretmen ve öğrenciler tasarımlarını sergi katılımcılarına tanıttılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR  yaptığı  açıklamada İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 2. Ulusal Öğretmenlerarası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Geliştirme Yarışmasında, Seydişehir İsmet Şen Ortaokulu Fen Bilgisi öğretmenimiz Kezban Doğanoğlu birinci oldu. Öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.