BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA PATRONUNU BIÇAKLAYAN ÇOBAN POLİS EKİPLERİNCE KISKIVRAK YAKALANDI

KONYA’DA PATRONUNU BIÇAKLAYAN ÇOBAN POLİS EKİPLERİNCE KISKIVRAK YAKALANDI 

13 Ocak 2022
KONYA’DA PATRONUNU BIÇAKLAYAN ÇOBAN POLİS EKİPLERİNCE KISKIVRAK YAKALANDI

Konya’nın Karatay ilçesinde çoban olarak çalıştığı ahırda patronunu 7 yerinden bıçaklayarak kayıplara karışan yabancı uyruklu çoban Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.


Olay, saat 05.20 sıralarında Karatay İlçesi Erler Mahallesi üzerinde bulunan bir ahırda meydana geldi.


Ayhan E. yaklaşık bir aydır yanında çoban olarak çalışan yabancı uyruklu şahısla yaşadığı tartışma sonucu yüz, boyun kısmı ile sırt bölgesinden 7 adet bıçak darbesi alarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Patronunu 7 yerinden bıçaklayan çoban olay yerinden kaçtı.

Olay üzerine Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar ve alınan ifadeler doğrultusunda Meram ilçesi Yenibahçe Mahallesinde bir arkadaşının yanında çiftlikte saklandığı bilgisinin alınması üzerine görevli ekipler adrese operasyon düzenledi. Çevre emniyeti alınarak yapılan operasyonda zanlı, olayda kullandığı suç aleti bıçak ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Bıçakla yaralama olayını kabul eden yabancı uyruklu çobanın (28) kimliğinin olmadığı, ülkeye kaçak yollarla girdiğini tespit edildi. 

Şahıs İl Göç İdaresi ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından polis merkezine götürüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.