banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Dikkat! Bölgemiz için Meteoroloji'den kar ve yoğun yağış uyarısı geldi

Konya'da bu ilçelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kar ve yoğun yağış uyarısı geldi 

11 Ocak 2022
Dikkat!  Bölgemiz için  Meteoroloji'den kar ve yoğun yağış uyarısı geldi

Konya'da bu ilçelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kar ve yoğun yağış uyarısı geldi
Meteoroloji İşleri Konya için tahminlerini gün içinde yeniledi. Akşam saatlerinde ise uyarılarını yayınladı.

Yağmurlu günler geçiren Konya'da yağışlar devam edecek. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Konya'da yağışlar 13 ilçede yoğun olacak.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:
Yapılan son değerlendirmelere göre; Konya'nın güney ve batısında (Taşkent, Hadim, Bozkır, Güneysınır, Ahırlı, Yalıhüyük, Akören, Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Derbent, Hüyük ve Doğanhisar) beklenen yağışların bu akşam saatlerinden itibaren yarın (12.01.2022 Çarşamba) öğle saatlerine kadar genellikle kuvvetli yağmur ve sağanak, rakımı 1200 ila 1400 metre üzeri yerlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
Sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar ile yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdı

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147