BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

TEK DERDİMİZ ESNAFIMIZDIR.

TEK DERDİMİZ ESNAFIMIZDIR. 

08 Ocak 2022
TEK DERDİMİZ ESNAFIMIZDIR.

     Yaklaşan seçim öncesinde Seydişehir Esnaf ve sanatkârlar odasında, yeniden Adaylığını açıklayan İbrahim Aypar esnaf gezilerine devam ediyor.
      16 Ocak Pazar günü yapılacak olağan genel kurulda adaylığını daha önce açıklamış olan mevcut başkan İbrahim Aypar;  Üyelerimizi sadece seçimden seçime değil, göreve geldiğimiz günden bu yana çalışma sürelerimizin içinde gerek iş yerlerinde ve gerekse evlerinde ziyaret ederek günümüzü esnaflarımızla birlikte geçirdik. Özellikle, son üç yıldır pandemi döneminde kapalı kalan ve ekonomik anlamda çok zorlanan esnafımızın yanında yer almayı sorumluluk bildik.  Kendimizde Başkan ya da yönetici havası taşımadan yönetim kurulumuz ile birlikte üyelerimizin her müracaatını değerlendirerek iyi ve kötü günlerinde yanında olduk. 


    Ben ve yönetim kurulum, Yola çıktığımız gün, yaratana ve esnafımıza verdiğimiz sözün arkasında olduk. Üyelerimiz için Olmaya da devam edeceğiz. Yönetim kurulumuz ile Görevde devam etmek adına hiç kimseye bugüne kadar verilmiş bir süre sözümüz olmadı. Bu süreyi ancak ve ancak değerli üyelerimiz çalışıp çalışmadığımıza ve kapasitemize göre karar verecektir. Çalışıyoruz. Çalışmaya devam etmek istiyoruz. ENRJİMİZ, ESNAFIMIZIN BİZE OLAN SEVGİSİDİR.
    Seçim döneminde yaptığımız bu ziyaretler seçim günü ve üyelerimizin destekleri için yaptığımız davettir. Bu ziyaretlerde görüyoruz ki esnafımız bizden memnun bizde üyelerimize hizmet edebilmekten memnunuz. Allah genel kurulumuzu zor günler yaşayan değerli esnaf kardeşlerimize, ilçemize, ülkemize ve seçimde yarışacak arkadaşlarımıza hayırlı kılsın.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.