BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA 40 YIL KESINLEŞMIŞ HAPİS CEZASI OLAN SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

KONYADA 40 YIL KESINLEŞMIŞ HAPİS CEZASI OLAN SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI 

05 Ocak 2022
KONYADA 40 YIL KESINLEŞMIŞ HAPİS CEZASI OLAN SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

Konya’da 8 ayrı suçtan aranan ve 40 yıl kesinleşmiş hapis cezası  bulunan suç makinesi polis ekiplerinin titiz çalışmaları ile yakalandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri, cinsel istismar, hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal etme gibi birçok suçtan aranan ve kesinleşmiş 40 yıl hapis cezası bulunan (20) Şükrü D.’nin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Konya’da cinsel istismar, hırsızlık, konut dokunulmazlığı gibi 8 ayrı olaydan aranan Şükrü D.’nin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, şahsın ikametinin Ereğli İlçesinde olduğu ancak yapılan araştırmalarda ailesi ve yakın çevresiyle irtibatının olmadığı tespit edildi. Polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda suç makinesi Şükrü D.’nin Saraçoğlu, Erler ve Büyükkumköprü Mahalleleri civarında gece saatlerinde dolaştığı bilgisine ulaşıldı.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekiplerinin yaptığı araştırmalar ve fiziki takip neticesinde sabah 06.00 sıralarında Karatay İlçesi Erler Mahallesine operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda Şükrü D., metruk bir binada yakalanarak gözaltına alındı.

Cinsel istismar, hırsızlık, konut dokunulmazlığının ihlali suçlarından çok sayıda suç dosyası olan ve 40 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Şükrü D. emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.