BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA UYUŞTURU LPG TANKINDAN ÇIKTI : 8 GÖZALTI

KONYA’DA UYUŞTURU LPG TANKINDAN ÇIKTI : 8 GÖZALTI 

05 Ocak 2022
KONYA’DA UYUŞTURU LPG  TANKINDAN ÇIKTI : 8 GÖZALTI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken uyuşturucu ticareti yaptığı ve kullandığı tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar ve teknik takip sonrasında bir aracın Konya’ya uyuşturucu getireceği bilgisine ulaşıldı. Takibe alınan otomobil durduruldu ve araçta hassas burunlu narkotik köpeğiyle yapılan aramada aracın LPG tankına zulalanmış olarak 175 parça halinde 11 kilo 860 gram esrar maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan ve karı – koca oldukları tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Narkotik Ekiplerince sokak satıcılarına yönelik yapılan detaylı çalışmalar neticesinde Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesinde 1 şahsın yapılan üst aramasında 0,7 gram Eroin Maddesi ele geçirildi. Şahsın uyuşturucu maddeyi satın aldığı ikamette yapılan aramada 14 adet Uyuşturucu Hap Maddesi ve suç unsuru 100 TL para ele geçirildi.

Karatay İlçesi Tatlıcak ve Doğanlar Mahallesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen 2 farklı adreste yapılan aramada bir miktar Eroin Maddesi, 146 gram Sentetik Uyuşturucu Maddesi, 4 adet Uyuşturucu Hap Maddesi, 1 adet Ruhsatsız Av Tüfeği, 1 adet Ruhsatsız Tabanca ve 8 adet Tabanca Fişeği ele geçirildi.

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK VE KULLANMAK SUÇLARINDAN 8 GÖZALTI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü operasyonda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve kullanmak suçlarından 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.