BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Tüy Azaltıcı Kremler Gerçekten İşe Yarıyor mu?

Tüy azaltıcı ürünler çeşitli formlarda karşımıza çıkabilir. Krem, serum ve yağ gibi farklı formları olsa da kullanım amaçları aynıdır. 

02 Ocak 2022
Tüy Azaltıcı Kremler Gerçekten İşe Yarıyor mu?

Geçmişten günümüze istenmeyen tüyler her zaman sorun olmuştur. Bu sorunla baş edebilmek adına geçici veya kalıcı çözüm önerileri üretilmiş ve uygulanmıştır. Çeşitli ürünler kullanılarak tüylerle baş edilmeye çalışılmıştır. Bu ürünlerden biri de tüy azaltıcı kremlerdir. Bu tarz ürünlerde kafaya en çok takılan nokta gerçekten işe yarayıp yaramadığıdır.

Tüy azaltıcı ürünler çeşitli formlarda karşımıza çıkabilir. Krem, serum ve yağ gibi farklı formları olsa da kullanım amaçları aynıdır. Prensip olarak kıl köklerini zayıflatmayı amaçlayan tüy azaltıcı ürünlerin içeriği bu amaca uygun olarak zenginleştirilmiştir. Bu ürünlerin işe yaraması için düzenli kullanım şarttır. Ayrıca kullanım yönergeleri dikkatlice okunmalı ve buna göre kullanılmalıdır.

Nasıl Kullanılır?

Tüy azaltıcı serum uygulamaya başlamadan önce tüyleri tercih ettiğiniz bir kökten alma yöntemi ile temizlemelisiniz. Bu noktada tüylerin kökten alınması, tüy azaltıcı kremin etkinliği açısından çok önemlidir. Tüyler kökten alınmadığında, tüy azaltıcı krem veya diğer formlardaki ürünler beklediğiniz etkiyi yaratmayacaktır. Tüyleri temizledikten sonra, ilk defa uygulama yapıyorsanız küçük bir noktada ürünü test etmeniz faydalı olacaktır. Kaşıntı, kızarıklık veya herhangi bir anormal durum olmazsa ürünü uygulamaya geçebilirsiniz.

Kullandığınız ürünün arkasında yer alan yönerge, kullanım şekli ve kullanım sıklığı konusunda en doğru bilgiyi verecektir. Kutuda yer alan bilgiler ışığında uygulamayı gerçekleştirirseniz tüylerinizin azalması mümkündür. Burada önemli olan nokta ürün kullanımında düzen ve doğru kullanım şeklidir.

Tüy azaltıcı kremlerin işe yarıyor olması için sabırlı ve düzenli şekilde kullanılmalıdır. Ürün zamanla tüy foliküllerinde etkinlik göstererek, tüylerin gücünü kaybetmesine ve seyrelmesine sebep olacaktır. Kısa sürede tüylerinizdeki seyrelmeyi görerek krem kullanımını bıraktığınızda, tüyler tekrar güçlenerek eski formuna kavuşabilir. Bu gibi ihtimallerin gerçekleşmemesi için, kullandığınız tüy azaltıcı kremin üzerinde yazan açıklamaya göre kullanım sağlamak yapılacak en doğru şeydir.

Tüy azaltıcı krem, tüy azaltıcı yağ ve serum gibi ürünlerden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Ürün seçiminizde içeriğine dikkat etmeli ve güvendiğiniz markaları kullanmaya özen göstermelisiniz. Doğru ve düzenli kullanım, tüy azaltıcı ürünlerden en yüksek verimi almanızı sağlayacaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.