banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı  Şükrü Arslan Çalışmalara hız verdi.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı  Şükrü Arslan ve ekibi Çalışmalara hız verdi. 

01 Ocak 2022
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan  adayı  Şükrü Arslan  Çalışmalara hız verdi.

16 Ocakta  yapılacak  olan  Seydişehir Esnaf   ve Sanatkarlar  odası seçimleri için adaylar çalışmalarına  hız  verdi. Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan  adayı Şükrü Arslan   ve  ekibi  esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Odaya  kayıtlı Esnafları tek  tek  ziyaret ederek  projelerini  anlatan  Arslan Seydisehirhabere yaptığı açıklamada “Genç dinamik ekip arkadaşları ile yeniliğe açık bir seçim propagandası götürdüklerini belirtti.  Ekip arkadaşlarının her kesin güvenilirliğini kazandığı insanlarda olmasına dikkat ettiğini belirterek . Biz ailelerimizden işimizden fedakarlık ederek tüm esnafları ziyaret ederek  ve onların oyuna talip oldugumuzu söylüyoruz. Oratakaravirandaki Esnaf arkadaşlarımızı  ziyeret ederek onlara   projelerimizi anlattık  ve onların  beklentilerini dinledik .” dedi.

​​​​​​​​​​​

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147