BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de şehitler için Mevlit-i Şerif okutuldu

Seydişehir'de şehitler için Mevlit-i Şerif okutuldu 

01 Ocak 2022
Seydişehir'de şehitler için Mevlit-i Şerif okutuldu

KONYA ( AA ) -Seydişehir Türkiye Harp Malulü Gaziler- Şehit Dul ve Yetimler Derneği tarafında şehitlerin ruhuna Mevlid-i Şerif okutularak hatim duası yapıldı.

Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Şehit ailelerinin kullanımına sunulan dernek binasında geleneksel hale gelen mevlit programı her ayın ilk Cumartesi günü okutuluyor.

Her ay geleneksel olarak Mevlit-i Şerif ve hatim duası gerçekleştirdiklerini kaydeden Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği İlçe Şube Başkanı Yakup Söğüt, "İlçemizin protokol üyeleri bizleri yalnız bırakmayıp, sahip çıkıyorlar. hepsine teşekkür ediyorum.’"dedi.

Kaymakam Deniz Pişkin ise " Şehitlerimizin emaneti olan şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Şehitlerimizin bize emaneti olan aileleri başımızın tacı. Aziz şehitlerimize ve ebediyete göç etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, hayatta olan gazi de şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Programa,Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.