banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA HIRSIZLIK ZANLILARININ  KAÇTIĞI KAMYONETİN KASASINDAN ONLARCA OTO LASTİĞİ ÇIKTI

KULUDA BİRÇOK SUÇ KAYDI BULUNAN HIRSIZLIK ZANLILARININ  KAÇTIĞI KAMYONETİN KASASINDAN ONLARCA OTO LASTİĞİ ÇIKTI 

01 Ocak 2022
KONYADA  HIRSIZLIK ZANLILARININ  KAÇTIĞI KAMYONETİN KASASINDAN ONLARCA OTO LASTİĞİ ÇIKTI

KULUDA BİRÇOK SUÇ KAYDI BULUNAN HIRSIZLIK ZANLILARININ  KAÇTIĞI KAMYONETİN KASASINDAN ONLARCA OTO LASTİĞİ ÇIKTI

Kulu ilçesi Kemaliye Mahallesi'nde gece 01:15 sıralarında mavi renkli bir kamyonetle birçok şahsın bir eve hırsızlık yapmak üzere girmeye çalıştığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

Polis ekiplerini karşısında gören zanlılar polisin yaptığı tüm ikazlara rağmen ihbara konu kamyoneti ile kaçmaya başladı. Atatürk caddesi üzerinde aşırı süratle vatandaşların cam ve mal güvenliğini tehlikeye sokan zanlıları durdurmak için polis ekipleri yolu kapattı.

KAÇAN ZANLILAR POLİS EKİPLERİNİN HAYATINI HİÇE SAYARAK KAMYONETİ İLE EZMEYE ÇALIŞTI

Polis ekiplerinin tüm uyarı ve çalışmalarına rağmen kaçmaya devam eden zanlılar, yolda kapama yapan polislerin hayatlarını hiçe sayarak kullanmış olduğu kamyoneti, polislerin üzerine sürdü. Konya yolu üzerinde devam eden kovalamacada birçok ekip tarafından sıkıştırılan zanlılar kaçmayacağını anlayınca, araçtan inerek gözaltı yapmaya çalışan ekiplerin üzerine kamyoneti sürerek ekip araçlarına zarar verdi. 

Polis Memuru D.Y kamyonet sürücüsü Beytullah G.'i durdurmak maksadıyla sol eli ile kamyonetin kapısını açıp hareket halindeki kamyonet sürücüsü zanlıyı durdurmak için sağ eliyle müdahale ettiği esnada elinde bulunan silahın yanlışlıkla ateş alması sonucu hırsızlık zanlısı seken kurşunla ense kısmından isabet aldı.

HIRSIZLIK ZANLILARININ BİR ÇOK SUÇ KAYDI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ 
Hırsızlık zanlısı olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye sevk edilirken, kamyonette yapılan incelemede kasasında 30'a yakın oto lastiği olduğu tespit edildi. Ayrıca hırsızlık zanlısı Beytullah G.'nin "Kasten Yaralama, Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme, Yağma" gibi birçok suç kaydı olduğu, araçtaki diğer iki zanlının da "Kasten Yaralama, Mala Zarar Verme, Hırsızlık, Tehdit, Hakaret, Ateşli Silahlar Hakkında Kanuna Muhalefet" suçlarından birçok suç kayıtları olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147