BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir çağrıya cevap verdi! Sabah namazında camilere akın ettiler

Seydişehir Müftüsü Adem Bebek’in  “Alice camide, milletçe duadayız” diye duyuru yapması üzerine sabah saatlerinde vatandaşlar camilere akın etti.  

01 Ocak 2022
Seydişehir çağrıya cevap verdi! Sabah namazında camilere akın ettiler

Şehit Ahmet Erol Camiisin de yeni yılın ilk sabah namazına vatandaşlar akın etti. Yılın ilk sabah namazına vatandaşların yanı sıra Seydişehir Müftüsü  Adem Bebekte  katıldı.

Namazın ardından dualar edildi, salâvatlar ve tekbirler getirildi.

Namazdan önce cami Fetih Suresi ile başlayan programda Seydişehir Müftüsü  Adem Bebek’in  "Kur'an-ı Kerimde rabbimiz müminleri anlatırken "Allah ve Resulüne çağırılınca davete icabet ederler" buyuruyor. Sizler davete icabet ettiniz. 2022 yılını camide seccade de karşıladınız hep beraber dua ettik. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Yeni yılımız, insanlık alemi için hayırlara vesile olsun." Diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.