BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Aksaray'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 7 kişi öldü

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 2 otomobilin çarpışması sonucu 2'si çocuk 7 kişi hayatını kaybetti. 

01 Ocak 2022
Aksaray'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 7 kişi öldü

2022'nin ilk saatlerinde Aksaray'dan korkunç kaza haberi geldi. İki otomobilin kafa kafaya çarpışarak hurdaya döndüğü kazada 7 kişi feci şekilde can verdi

Aksaray’da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi feci şekilde can verdi.

Kaza, gece yarısı 00.20 sularında Aksaray - Yeşilova Beldesi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray istikametine seyreden İbrahim Ergün yönetimindeki 68 DP 674 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen ve Nuri Bal'ın kullandığı yabancı plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.
İki otomobilin de hurdaya döndüğü feci kazada araçta sıkışan sürücü İbrahim Ergün, Almanya plakalı otomobilin sürücüsü gurbetçi Nuri Bal, eşi Semiha, kızları Rumeysa, Leyla ile torunları Ceyda ve Aysel olay yerinde hayatını kaybetti.

Yoldan geçen diğer araç sürücüleri kazayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), İl Afet ve Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Olay yerine ulaşan 112 Acil Yardım ekipleri 7 kişinin öldüğünü belirlerken, jandarma ekipleri bir başka kazanın yaşanmaması için yolda geniş güvenlik önlemleri aldı.

İlk belirlemelere göre 7 kişinin hayatını kaybettiği belirlenen kazada hurdaya dönen araçlar viçle kaldırılarak çekiciye yüklenirken Aksaray Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemeler yaptı. Kazayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.