banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

e-Devlet'e yeni özellik!

e-Devlet'e yeni özellik! Herkesi yakından ilgilendiriyor: Artık tarihe karışıyor 

31 Aralık 2021
e-Devlet'e yeni özellik!

e-Devlet'e tüm vatandaşları ilgilendiren yeni bir özellik geldi. Bu yeni özellikle birlikte vatandaşlar e-Devlet üzerinden kimlik numarası ile işlem yapılmasını kısıtlayabilecekler.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi e-Devlet'teki yeni özelliği duyurdu. Buna göre vatandaşların, kimlik numaralarına kısıt koyarak, iradeleri dışında şirket ortağı/yetkilisi olmasının önüne geçilebilecek.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nden yapılan açıklamada, "Çalıntı ya da sahte kimlik kullanılarak, bir şirkete ortak/yetkili olarak eklenmişim" sözleri tarihe karışıyor! Adınıza işlem yapılmaması için e-Devlet'ten kimlik numaranız ile işlem yapılmasını kısıtlayabilir, dilediğiniz zaman ise kaldırabilirsiniz" denildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147