BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR BİRİNCİSİ, SEYDİŞEHİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OLDU

Liseler Arası Münazara Yarışmasında Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Seydişehir Birincisi Oldu. 

31 Aralık 2021
SEYDİŞEHİR BİRİNCİSİ, SEYDİŞEHİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OLDU

Konya Büyük Şehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen liseler arası “Haydi Konuş Bakalım” isimli Münazara Yarışmasında Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi-Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Seydişehir birincisi oldu.

Seydişehir Kaymakamı Sayın Deniz Pişkin Bey’in, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Tahir Kibar Bey’in , Seydişehir Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcı Beyin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve okul müdürleri ile öğrenci ve velilerin katıldığı final karşılaşması bugün Seydişehir Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Finalde Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaştı. Her iki münazara ekibi de büyük takdir topladı. Her iki Okulumuzu da tebrik ederiz.

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi-Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ilçe birincisi olarak ilçeler arası yarışmalarda Seydişehir’i temsil edecek. Münazara ekibini oluşturan Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Yunus Emre Sarıkamış, Oğuzhan Laledere, Osman Tuğrul Turgut, ekip danışmanı Zeliha Eryılmaz’ı tebrik eder , ilçeler arası yarışmalarda başarılar dileriz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.