BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Lüks, Konfor ve Ekonomik Fiyatlar Carvento’da Buluşuyor

Lüks, Konfor ve Ekonomik Fiyatlar Carvento’da Buluşuyor 

31 Aralık 2021
Lüks, Konfor ve Ekonomik Fiyatlar Carvento’da Buluşuyor

Hem iş hem özel nedenlerle gerçekleştirilen şehir içi ve şehir dışı seyahatlerin artması trafikte geçirilen zamanın artmasının en önemli nedenidir. Herkesin şahsi araç sahibi olmaması, toplu taşıma ile istenilen saatte istenilen güzergahta yolculuk yapma imkanının olmaması ya da bunun tercih edilmemesi sonucunda araç kiralama hizmetlerine gösterilen talep hem bireysel hem kurumsal olarak artmaktadır.

Lüks araç kiralama İstanbul ve birçok ilimizde son dönemlerde sıklıkla tercih edilen araç kiralama hizmetlerinden biridir. Carvento farklı ihtiyaçları karşılayacak özellikteki farklı segment araçlarıyla Ataşehir araç kiralama başta olmak üzere farklı lokasyonlarda bulunan tüm Carvento araç kiralama ofislerinde müşterilerine üst düzey kalitede hizmet vermektedir.

Siz de en ekonomik fiyatlarla kaliteli, hızlı ve güvenilir araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak için https://www.carvento.com/ adresini ziyaret edebilir, online olarak araç kiralama işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Böylece hem şehir içindeki hem şehir dışındaki ulaşım ihtiyaçlarınızı konforlu ve ekonomik bir şekilde çözme imkanını elde edebilirsiniz.

Konforunuzdan da Ekonomik Fiyatlardan da Ödün Vermeyin

Araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak şehir içinde ve şehir dışında birçok farklı noktaya hızlı, güvenilir ve konforlu bir şekilde ulaşabilmeyi sağlar. Carvento müşterilerine araç filosundaki çeşitlilik arasından kendi ihtiyaçlarına en uygun marka ve modeli seçme aynı zamanda bütçelerine en uygun araç kiralama hizmetlerinden yararlanma imkanı verir.

Günlük, kısa dönem ya da uzun dönem araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak bireysel ve kurumsal ulaşım ihtiyaçlarının en konforlu ve güvenilir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Günümüz ekonomik koşulları değerlendirildiğinde araç satın almaktansa araç kiralama hizmetlerinden yararlanmanın çok daha avantajlı olduğu kolayca fark edilebilmektedir. Araç kiralamak yerine araç satın almayı tercih eden kişiler ve işletmeler nakit sermayelerini bu amaçla kullanmak ya da kredi kullanıp bunun ödemesi için bir bütçe ayırmak zorundadırlar. Araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak kişiler de işletmeleri de bu zorunluluktan kurtaran etkili bir yöntemdir. Ayrıca araç tescil, trafik müşavirliği ve vekalet ücretleri ödenmesi de gerekmez. Araç kiralama hizmeti yapan kişiler ve kurumlar trafik sigortası, kasko sigortası ve motorlu taşıtlar vergisi ödemelerini yapmakla da yükümlü değildirler. Araç kiralama hizmeti aldıkları süre boyunca araçlarının yakıt ihtiyacını karşılar, bu sayede en ekonomik ve konforlu şekilde ulaşım ihtiyaçlarını giderebilirler.

Araç kiralama hizmetinden yararlanmak maliyet konusunda kişiler ve kurumlar açısından oldukça avantajlıdır. Araç kiralama maliyetleri araç satın alma maliyetlerine göre oldukça uygundur. Bu durum araç kiralama hizmetlerinin gördüğü ilginin en büyük nedenlerinden biridir. Araç kiralama hizmeti faydalanmak kişilere ve kurumlara vergi, sigorta, bakım, onarım ve benzeri giderlerin karşılanması gerekliliği olmadan ulaşım ihtiyaçlarını konforlu, ekonomik, hızlı ve güvenilir bir şekilde çözme avantajı sağlar. Tüm bu nedenlerden uzun ya da kısa dönem fark etmeksizin araç kiralama hizmeti almak araç kiralayan kişiler ve işletmeler açısından oldukça faydalıdır.

Araç kiralama sektörünün lider ismi Carvento’nun araç filosunda en fazla 3 yaşında, farklı segment, marka ve modellerde araçlar yer alır. Müşteri memnuniyeti, konforu ve güvenliği konusunda maksimum düzeyde özen gösteren Carvento araç filosunu güvenlik donanımı ve konforu yüksek araçlardan oluşturur. Profesyonel ekibi sayesinde müşterilerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini en doğru şekilde tespit eder, en uygun çözümleri sunar. Bu sayede Carvento müşterileri ihtiyaçlarını en uygun, ekonomik ve kaliteli alternatiflerle karşılayarak yüksek kalite standardizasyonuna erişebilirler.

Carvento’yu Tercih Edin, Yüksek Kalitede Hizmetlerden Yararlanın

Carvento araç kiralama hizmeti almak isteyen müşterilerin;

Renault Clio, Fiat Egea, Peugeot 301 gibi B segmenti araç kiralamalarında 23 yaş ve 2 yıllık ehliyet,

Ford Focus, Renault Megane gibi C segmenti araç kiralamalarında 25 yaş ve 3 yıllık ehliyet,

VW Passat, Audi A6 gibi D ve E segmenti araç kiralamalarında 28 yaş ve 5 yıllık ehliyet sahibi olması gerekir.

Carvento tarafından en az 3 günlük kiralama hizmeti verilmekte olup aylık ya da yıllık kiralamalar için özel fiyatlar uygulanması söz konusudur.

Carvento araç kiralama fiyatlarına bakım, lastik, trafik sigortası ve muafiyetli (kasko genel koşulları çerçevesinde) kasko dahil olmaktadır. %18 KDV de dahil olup bebek koltuğu, ek sürücü, navigasyon gibi ek hizmetlerin ücretleri rezervasyon işlemi sırasında görüntülenebilmektedir.

Toplam kira bedeli aracın teslim alındığı esnada nakit ya da kredi kartı şeklinde istenilen para birimiyle tahsil edilmektedir. Kiralanan aracın segmentine göre araç kiralama süresince devam edecek şekilde provizyon alınmaktadır. Carventogeçerli pasaport bilgilerine ek olarak uçuş detayları alınan yurt dışı müşterilerden depozit almamaktadır. Eğer pasaport bulunmuyorsa çalışanlardan en son çalışılan iş yerine ait maaş bordrosu, iş verenlerden ise vergi levhası ibrazı talep edilmektedir.

Kiralama işlemleri sırasında araç kiralayan müşterilerin kendi adlarına düzenmiş bir kredi kartına sahip olmaları şartı vardır. Bu kredi kartından B ve C segmenti araçlar için 1.000 TL, D ve E segmenti araçlar için 2.000 TL tutarında ön provizyon ile bloke koyulmaktadır. D ve E segmenti araçlarda 2 adet kredi kartı istenmesi söz konusu olabilmektedir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.