BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

VEFAT HABERİ TÜRKOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

VEFAT HABERİ TÜRKOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ 

31 Aralık 2021
VEFAT HABERİ  TÜRKOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Seydişehir Eti  Lojmanlarında İkamet eden İlyas Türkoglu nun oglu Talha Türkoğlu Akşam saatlerinde   geçirdiği beyin kanaması sonucu  Acil olarak  kaldırıldığı Meram Tıp Fakültesi hastanesinde  vefat etti. 

Seydisehir Mahmut  Esat Anadolu lisesi 9. sınıf  Öğrencisi Talha Türkoğlunun  aniden vefatı Seydişehirde büyük  üzüntüye  neden  oldu bir kişi  sosyal medya  hesabından  Talha için başsağlıgı mesajı yayınlarak üzüntülerini dile  getirdiler. 

Merhum Talha Türkoğlunun cenazesi buğün 31.12.2021 Akşam  Namazsına mütakip Akyol Mezarlığında  kılınacak cenaze  namazı  sonrası  defn edilecek

SEYDİSEHİR'HABER olarak Merhum Talha Türkoğluna  Yüce Allah'tan rahmet kederli ailesi ile yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.