banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR İMAM HATİP KONYA BİRİNCİSİ

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi -Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Konya Birincisi oldu. 

30 Aralık 2021
SEYDİŞEHİR İMAM HATİP KONYA BİRİNCİSİ

Milli Eğitim Bakanlığı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Genç Hatipler Hutbe Yarışması”nda ilçemiz okullarından Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencisi hafız Cafer KAYA, il birincisi oldu ve bölge yarışmalarında Konya’yı temsil edecek öğrencilerden biri oldu.

Okul Müdürü Bayram Ali Çelik konu ile ilgili şunları söyledi:

“Öğrencimiz Cafer KAYA’yı elde ettiği bu başarıdan dolayı  tebrik ediyorum. Cafer, diğer öğrencilerimizin de örnek aldığı dürüst, beyefendi ve çalışkan öğrencilerimizden birisi. Hafız ve üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Rabbim bundan sonraki yaşamında da her alanda başarılarını devam ettirsin, İnşallah.

Bu başarı, Genç Hatipler Yarışmasının düzenlendiği son  6 yılda okulumuz adına kazanılmış 5. birincilik. Bu bağlamda meslek dersleri öğretmenlerimiz Mustafa Yiğit, İsa Selçuk, Nejla REÇBER, Ömer Taşcı, Emine Harmancı ve Samet Koyuncu’ya teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz öğrencilerimize çok emek veriyorlar. Allah kendilerinden razı olsun.

Ayrıca okulumuzda verilen  mesleki eğitimin kalitesini artırma adına okulumuza her konuda destek olan, bu başarıda da büyük katkıları bulunan  Seydişehir Müftüsü Adem Bebek Bey’e ve ilçemiz müftülük mensuplarına teşekkür ediyoruz. “

Konya birinci olan Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencisi  hafız Cafer Kaya, ilçemizin değişik camilerinde önümüzdeki haftalarda hutbeye çıkmaya devam edecek.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147