BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

EVDE İÇKİ İÇİP KAVGAYA KARIŞANLARİN HEPSİ SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

EVDE İÇKİ İÇİP KAVGAYA KARIŞANLARİN HEPSİ SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI 

30 Aralık 2021
EVDE İÇKİ İÇİP KAVGAYA KARIŞANLARİN HEPSİ SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Konya’da geçtiğimiz günlerde 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de ağır yaralandığı kavganın sebebi ortaya çıktı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde olayın şehir dışından gelen bir grupla Konya’daki bir grubun uyuşturucu ticaretindeki alacak verecek yüzünden çıktığı anlaşıldı.

Olay 25 Aralık Cumartesi günü saat 23.00 sıralarında Selçuklu ilçesi, Bosna Hersek Mahallesi, Zakir Sokakta meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışmada tabancalar çekildi. Silah sesini duyup dışarı çıkan mahalle sakinleri 2 kişinin kanlar içinde yerde yatığını gördü. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri yerde yatan Serhat Özkaya'nın öldüğünü C.Ö.’nün ise ağır yaralı olduğunu belirleyerek C.Ö.’yü ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.

Olay üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, biri il dışından gelen iki uyuşturucu çetesi arasında alacak verecek yüzünden tartışmanın çıktığı ve silahlı çatışmaya dönüştüğünü tespit etti.

Olaya karışan 20 kişinin olduğunu belirleyen ekipler bir kısmını Konya’da bir kısmını ise Adana’da yakalayarak gözaltına aldı. Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Ticareti, Kasten Yaralama, Yağma (Gasp), Mühür Bozma, Güveni Kötüye Kullanımı, Fuhşa Teşvik, Aracılık, Zorlama ve benzeri suçlardan her bir şahsın 2 ile 41 adet arasında suç kaydı olduğu tespit edildi. 

Cinayet olayını gerçekleştiren ve Cinayet Büro Ekiplerince yakalanan Şüpheli S. A.’nın Kasten Yaralama, Tehdit, Uyuşturucu Madde Ticareti ve kullanımı ve diğer çeşitli suçlardan toplam 41 adet suç kaydı bulunduğu tespit edildi.

Olay yerinden yapılan çalışmalarda Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü görevlilerince 1 Adet Tabanca, Tabancaya ait Şarjör, 3 Adet 9 mm Kovan, 4 Adet 7.65 Kovan, 4 Adet 7.65 Fişek ele geçirildi. İki şüphelinin ikametinden 1 Adet seri numarası bulunmayan 7.65 tabanca, Tabancaya ait şarjör ve şarjöre basılı vaziyette 6 adet 7.65 fişek ele geçirildi. Cinayet zanlısı S. A.’nın yakalandığı ikamette yapılan aramada 1 Adet 7,65 tabanca, 1 Adet Kurusıkı tabanca, 5 Adet 7,65 Tabanca Fişeği, 4 Adet 9 mm Tabanca Fişeği, 2.2 gram Metamfetamin Maddesi, 5 Adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi.

Olayın ardından Konya ve Adana’da gözaltına alınan 20 şüphelinin işlemleri devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.