BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

HIRSIZA SUÇÜSTÜ, ÇALDIĞI EŞYALARI SATARKEN YAKALANDI

HIRSIZA SUÇÜSTÜ, ÇALDIĞI EŞYALARI SATARKEN YAKALANDI 

30 Aralık 2021
HIRSIZA SUÇÜSTÜ, ÇALDIĞI EŞYALARI SATARKEN YAKALANDI

Konya emniyetinin faili meçhul hırsızlık olaylarına yönelik yürüttüğü çalışmalarda polis ekipleri 3 ayrı evden hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheliyi çaldığı eşyaları satarken suçüstü yakaladı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesi doğrultusunda il genelinde meydana gelen Faili Meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yaptığı çalışmalarda bir şahsın 3 ayrı evden hırsızlık yaptığını tespit etti.
 
Meram İlçesi Telafer Mahallesinde 1 adet televizyon, 1 adet silah ve Alakova Mahallesinde 2 adet televizyonun çalınması üzerine 3 olayın failinin de değişik suçlardan 11 adet suç kaydı olan R.Ç. olduğunu tespit eden Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

28 Aralık Salı günü akşam 22.00 sıralarında şüpheliyi takibe alan polis ekipleri, çalıntı malzemeleri Fevzi Çakmak Mahallesinde bir spotçuya satmak isterken suçüstü yakaladı. Spotçunun kendisine sattığını söylediği 5 adet televizyon ve 3 adet tablete sahiplerine teslim edilmek üzere el konuldu.

Hırsızlık mali satın almak suçundan spotçu A.Ş.’ye işlem yapılırken hırsızlık ve benzeri 11 adet suçtan kaydı bulunan R.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.