BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

3 GÜNDE 4 ARACIN LASTİKLERİNİ ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

3 GÜNDE 4 ARACIN LASTİKLERİNİ ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 

26 Aralık 2021
3 GÜNDE 4 ARACIN LASTİKLERİNİ ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

Üç günde dört aracın lastiklerini çalan hırsızlar polis ekiplerinin detaylı çalışmasıyla çalıntı lastiklerle beraber yakalandı.
Olay Konya'da Selahattin Eyyübi Mahallesi ve Parsana Mahallesinde gerçekleşti. Gece saatlerinde vatandaşların evlerinin önündeki arabalara dadanan hırsızlar 3 gün içinde 4 aracın lastiklerini çalarak kayıplara karıştı. 
Olayla ilgili inceleme başlatan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri yapılan Plaka Tanıma Sistemi ve çevre güvenlik kamerası incelemeleri sonucunda şahısların hırsızlık yaparken kullandığı aracı tespit etti.
Yapılan çalışmalar neticesinde iki şüpheli hırsızlık yaparken kullandıkları araçla birlikte yakalandı. Çaldıkları 8 adet jant ve lastiği bir iş yerine sattıklarını tespit eden polis ekipleri iş yerine ulaşarak çalıntı 8 adet jant ve lastiği muhafaza altına aldı. Lastik ve jantları satın aldığıni beyan eden iş yeri sahibine çalıntı ürün satın almaktan adli işlem yapılırken diğer 8 adet jant ve lastik ise şüphelilerin evinin bondurumdan çıktı. 3 gün içerisinde çalınan toplam 16 adet jant ve lastik sahiplerine teslim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.