banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçi ve vatandaşa müjde!

Kuraklıktan etkilenen çiftçilere destek ödemesi Aralık ayının ikinci haftasında yapılacak. İndirimli stopaj uygulamasının Mart ayının sonuna kadar uzatıldı. Önemli kararları açıklayan Erdoğan, yastık altında dövizi olan vatandaşlara da çağrı yaptı. 

08 Aralık 2021
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçi ve vatandaşa müjde!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Yaklaşık 2 saat 15 dakika süren toplantı sona erdi. Cumhurbaşkanı, toplantının ardından basın toplantısı düzenledi. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

KILIÇDAROĞLU'NUN MECLİS KÜRSÜSÜNDEKİ ÇİRKİN HAREKETİ

Bütçe görüşmelerinin hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye, şehit yakınlarına galiz küfürler eden bir milletvekilinin terbiyesizliğinin şokunu henüz üzerine atamamışken bu defa Genel Kurul'da yaşanan bir edepsizlik örneğiyle sarsılmıştır. Üstelik bu edepsizlik, ikinci büyük partinin genel başkanı tarafından sergilenmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kafaları dumanlı arkadaşlarıyla atıp tuttuğu ortam sanan bu arkadaşa Yunus şiiriyle cevap vermek istiyorum: İlla edep, illa edep...

Hiç kimsenin partisinde, kendi dost ortamında, evinde nasıl davrandığına elbette karışmayız. Ama buradan herkesi TBMM'nin asaletine, nezaketine, izzetine uygun davranışlar sergilemeye davet etmek de bizim görevimizdir. 

(Nureddin Nebati'nin Hazine ve Maliye Bakanı olması) Kendisinin üstlendiği görevi, maliye politikamızı yeni ekonomi programımız doğrultusunda güçlü şekilde yürüteceğine inanıyorum. 

(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar ziyareti) Katar'ın ülkemize yapması konusunda daha önce mutabakatta kaldığımız 15 milyar dolara ek yatırımlar konusunda da kapsamlı görüşmeler yaptık. 

Katar'la bugüne kadar 84 mutabakat imzalayarak işbirliğimizi ileri seviyeye yükselttik. 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147