banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de 32 Öğrenci hafızlık belgelerini aldı

Konya'nın Seydişehir ilçesi Yunus Emre Yatılı Kız Kur'an Kursunda hafızlığını tamamlayarak sınavda başarı gösteren 32 öğrenciye hafızlık belgeleri verildi. 

23 Kasım 2021
Seydişehir'de 32 Öğrenci hafızlık belgelerini aldı

Konya'nın Seydişehir ilçesi Yunus Emre Yatılı Kız Kur'an Kursunda hafızlığını tamamlayarak sınavda başarı gösteren 32  öğrenciye hafızlık belgeleri verildi.

İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada “Bugün güzel bir gündü. Yunus Emre Yatılı Kız Kur'an Kursumuzda hafızlığını tamamlayan öğrencilerimize vatandaşlarımızın yoğun katılım ve şahitliğinde hafızlık belgelerini takdim ettik.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın açtığı Hafızlık Sınavlarında başarı gösteren 18 öğrencimize Hafızlık Belgeleri takdim edildi. Ayrıca 14 öğrencimiz Hafızlık sınavına hazırlanmakta olup toplam 32 öğrencimize taç takımı gerçekleştirildi.

Programımıza Kaymakam Sn. Deniz PİŞKİN, Belediye Başkanı Sn. Mehmet TUTAL, Konya İl Müftümüz Doç. Dr. Ali ÖGE, İLÇE Jandarma Komutan Salih Yahya KOCA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, Derbent, Sarayönü ve Ilgın İlçe Müftülerimiz, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticileri, öğrenci yakınları ve çok sayıda vatandaşımız katıldılar.

Uzun yıllardan sonra gerçekleşen programda Kur'an tilaveti yanında İlçe Müftüsü Adem BEBEK ve İl Müftüsü Doç. Dr. Ali ÖGE'nin konuşmaları, öğrencilerin okudukları şiirler ve ilahiler, ney dinletisi, tanıtım sinevizyonu, hafızlara taç takma ve belge takdimi ile program sona erdi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147