banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 

16 Kasım 2021
KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesini benimseyen Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik 8 Kasım – 15 Kasım tarihleri arasında yapılan operasyonlarda 44 farklı olayda 53 şüpheli şahsa işlem yapılarak çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sokak satıcılarına yönelik detaylı çalışmalar neticesinde, farklı ilçe ve adreslerde 8 Kasım – 15 Kasım tarihleri arasında yapılan çalışmalarda 44 farklı olayda 53 şüpheli şahsa Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Uyuşturucu Madde Kullanmak suçlarından işlem yapıldı. 

ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE!

Narkotik ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda yapılan detaylı aramalar neticesinde, 385 gram metamfetamin, 604 gram eroin, 444 adet uyuşturucu hap, 374 gram esrar maddesi, 506 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Bunların yanı sıra uyuşturucu ticaretinde kullanılan 1.975 TL suç unsuru para, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 60 adet fişek ele geçirilerek el koyuldu.  

İŞLEM YAPILAN 53 KİŞİDEN 6’SI TUTUKLANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün 08 Kasım – 15 Kasım 2021 tarihleri arasında yürüttüğü operasyonlarda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Uyuşturucu Madde Kullanmak suçlarından 44 farklı olayda, 53 şüpheli şahsa işlem yapıldı. 37 şüpheli şahıs işlemleri sonrasında 1 şahıs ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 9 şüpheli şahsın işlemleri devam ederken 6 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147