BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Dağcılardan Cumhuriyet Tırmanışı

Seydişehirli Dağcılardan Cumhuriyet Tırmanışı 

31 Ekim 2021
Seydişehirli Dağcılardan Cumhuriyet Tırmanışı

Seydişehirli Dağ ve  Doğa sever  kalabalık  bir grup, Cumhuriyetimizin  98.yılı etkinlikleri çerçevesinde Küpe Dağının zirvesine, bir tırmanış gerçekleştirdiler.

TDF.Konya il temsilciliğinden 14, Beyşehir ve Seydişehir den 11 katılımcı olmak üzere toplam 25 kişi ile Küpe Dağında, yoğun yağmur ve fırtına altında Cumhuriyet tırmanışı gerçekleştirildi. 

                  Seydişehirli  Dağcılar  Cumhuriyet tırmanışı yaptıkları Küpe Dağının  zirvesine , zor ama bir o kadar da heyecan verici  bir tırmanışı bu yılda başarıyla gerçekleştirdiler. .  Zirveye  ulaşan dağcılar,  bayrak açarak  98 yıl önce  Cumhuriyeti  ilan eden  başta büyük önder  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm  şehit ve gaziler  için saygı duruşunda bulunduktan sonra  inişe geçerek,  sorunsuz bir şekilde etkinliği tamamladılar. 

 

 

   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.