banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Evden 3 gün ayrılan kedi sahibine 'borçla' döndü

Evden 3 gün ayrılan kedi sahibine 'borçla' döndü 

05 Kasım 2020
Evden 3 gün ayrılan kedi sahibine 'borçla' döndü

Tayland'da evden kaçan bir kedi, üç gün sonra boynunda, "Kediniz benim tezgahımdaki uskumrulara bakıyordu, ben de ona üç tane verdim" bir kağıt parçası bağlanmış şekilde sahibine döndü. Sahibi sosyal medyada yayınladığı mesajda, "Üç gün gitti ve borçla döndü" dedi.

Tayland'da meydana gelen ilginç olayda, sahibinin evinden kaçan bir kedi, üç gün sonra ‘borçlu’ bir şekilde geri döndü. Yaşadığı yere dönen kedinin boynunda bir kağıt parçası olduğunu fark eden sahibinin sosyal medya paylaşımı, yoğun ilgi gördü. Kedinin boynuna bağlanan kağıtta, “Kediniz benim tezgahımdaki uskumrulara bakıyordu, ben de ona üç tane verdim” yazılıydı. Sahibi ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Üç gün gitti ve borçla döndü. Şirin bir yüz değil mi?” ifadelerini kullandı.

Evden 3 gün ayrılan kedi sahibine 'borçla' döndü© Demirören Gazetecilik Evden 3 gün ayrılan kedi sahibine 'borçla' döndü
Sosyal medyada oldukça ilgi gören paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı. Kullanıcılardan biri kedinin günlük rutinini merak ettiğini söylerken, bir diğeri evden nasıl kaçtığını merak ettiğini yazdı. Bir başka kullanıcı ise yazdığı yorumda köpeğinin de en az kedisi kadar akıllı olmasını diledi.

yavrukedikopekbakiminasilolmalidir.mp4
Sahibini köpekle gören kedi adeta mahvolduYine kalplerimizi çaldılar! Sosyal medyanın en şapşik sevimli dostlarıZoru başarırım, imkansız zaman alır! Engelleri cengaver gibi aşan kediMotelde unutulan köpek 60 kilometre yürüyerek evini buldu

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147