BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Sokak köpekleri 4 yaşındaki çocuğa saldırdı

Konya'nın Seydişehir' ilçesinde Sokak köpekleri 4 yaşındaki çocuğa saldırdı 

20 Temmuz 2021
Seydişehir'de Sokak  köpekleri 4 yaşındaki çocuğa saldırdı

Olay sabah saatlerinde Hacıseyit Ali Mahallesinde meydana geldi. Bayram ziyaretine giden ailenin çocuğu Hüseyin Ege Yılmaz Ailesinin gözünün önünde başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.
Edinilen bileğiye Yılmaz Ailesi  bir  yakınlarına  bayram ziyareti yaptıktan sonra Aile  evden ayrılırken kapıdan  çıktığı anda   başıboş  dolaşan  sokak Köpekleri  dört  yaşındaki Hüseyin Ege Yılmaza saldırdı.  Babasının müdahalesi ile olay yerinden uzaklaştırılan köpekler   Hüseyin Ege Yılmazı kolundan yaraladı Babası tarafından Seydişehir Devlet Hastanesine götürülen Hüseyin Ege ye kuduz aşısı yapıldı.
Baba Adem Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bayramlaşmadan çıkarken sokakta bekleyen 2 köpek tarafından saldırdı biz olmasak Allah korusun çocuk parçalanacaktı Belediyeye diyorum ki hayvanları koruyalım derken çocuklarımızı kaybetmeyi istemiyoruz. Daha çok denetim ve daha çok barınak yapılarak şehir merkezinden uzak durması konusunda yardım istiyoruz.
Çocuklarımız bisiklet sürerken felan sarıyorlar ,Çocuklarımızı köpek korkusu yüzünden sokağa çıkaramıyoruz.

Çıkarınca da   bu tür  saldırılar  oluyor  bugün  hastanede  4  çoçuk  köpek saldırısı ile   geldiğini duydum . Gerekli yerlere şikâyette  bulundum  Yetkililerden bu konuya çözüm bulmasını bekliyoruz" dedi

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.