banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normalleşme mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, corona virüsle mücadele kapsamında ''Ramazan ayındaki tedbirlerimizle vaka sayılarını birkaç binli rakamlara düşürebilirsek, mayısta başlayacağı anlaşılan turizm sezonu ve bunun içeride yol açacağı ticari hareketliliği yakalayabiliriz'' açıklamasını yaptı. 

07 Nisan 2021
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normalleşme mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan konuşmasına, Konya'da şehit olan Türk Yıldızları'nda görevli pilot yüzbaşı için başsağlığı dileyerek başladı.  

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

''Ülkemizin içerideki ve dışarıki kazanımlarından asla vazgeçmeden çalışıyoruz. Darbe ve vesayet özleminde olanlarla da mücadelemiz sürecek.

YENİ ANAYASA MESAJI

Darbe dönemi anayasasını bir kenara  bırakarak siyasetin ve milletin eseri olacak anayasa için kolları sıvadık.

SALGINLA MÜCADELE

Amacımız ülkemizi Ramazan ayında dinlendirerek, bayram için güzel adımlar atmaktır. Vaka sayılarını birkaç binli rakamlarına düşürebilirsek mayıs ayında başlayacak turizm sektörünü ve içerideki ticari hareketliliği yakalayabiliriz.  

Türkiye'nin tek başına salgın tedbirlerini gevşetmesi, hatta tek başına salgını tümüyle yenmesi önemli değildir. Aslolan, yakın insani ve ticari ilişki içinde olduğumuz coğrafyalar başta olmak üzere, dünyadaki genel iyileşmenin gerisinde kalmamak, hatta mümkünse önünde gitmektir.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147