banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Başkan Altay Şehit ve Gazi Ailelerini Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ve 15 Temmuz Gazisi Halit Şener’i ziyaret etti. Şehitlerin ve gazilerin emanetlerine her zaman sahip çıkacaklarını belirten Başkan Altay, “Allah onlardan razı olsun. Aziz milletimiz onlara minnettardır.” dedi. 

16 Mayıs 2021
Başkan Altay Şehit ve Gazi Ailelerini Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan Bayramı vesilesiyle şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Vatanları için canlarını feda eden Konyalı şehitler Recep Alpmala, Abdullah Paltacı, Hamdi Karagöz, Ali Konukcu, Şükrü Cömert ve Emrah Çelebi'nin aileleri ile 15 Temmuz Gazisi Halit Şener’i ziyaret ederek bayramlaşan Başkan Altay, “Üzerinde yaşadığımız topraklar bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Şehit ve gazilerimiz sayesinde bugün bayrağımız gökyüzünde gururla dalgalanmaktadır. Ülkemiz için canını feda eden şehitlerimizin ve fedakar gazilerimizin emanetlerine her zaman sahip çıkacağız. Aziz milletimiz şehitlerimize ve gazilerimize minnettardır. Allah onlardan razı olsun.” ifadelerini kullandı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147